Kiropraktorer

Kiropraktor Didde
Klinik Langeskov

Didde

Jeg hedder Didde Solbjerg og er uddannet kiropraktor ved Sundhedsvidenskabeligt Fakultet på Syddansk Universitet i Odense. Uddannelsen er en fem-årig kandidatuddannelse efterfulgt af et års turnus hos en praktiserende kiropraktor. Jeg var i turnus ved Privathospitalet Valdemar i Ringsted.

Siden har jeg været kiropraktor ved Chiropractic Akuten I LimHamn, Sverige. Kiropraktisk Center Svendborg og fra 2010 til efterår 2015 ved regionens Rygcenter Syddanmark, først i Ringe og siden i Middelfart.

Videreuddannelse er vigtigt for mig, for at holde mig opdateret både behandlingsmæssigt og forskningsmæssigt. Således deltager jeg i videreuddannelse flere gange årligt. Jeg har videreuddanner mig bl.a indenfor diagnostik, ny viden, akupunktur i muskler, gigtlidelser, skulderlidelser og behandling af børn.

Jeg er medlem af Dansk Kiropraktor Forening.

Min fritid bruger jeg sammen med mine 3 børn, løb og styrketræning/pilates. Sport har altid været en vigtig del af mit liv og jeg har tidligere spillet håndbold på eliteniveau.

 

Ring 4216 3408.

 

Kiropraktor Henriette
Klinik Langeskov

 

Henriette

Mit navn er Henriette Kruse og jeg er uddannet fra Syddansk Universitet i Odense i 2020. I forbindelse med studiet har jeg været i praktikforløb på arbejdsmedicinsk- og ortopædisk afdeling samt Rygcenter Syddanmark i Middelfart. Efterfølgende har jeg været i turnus ved Kiropraktisk Klinik i Haarby. Jeg er startet i klinikken i Langeskov i januar 2022 efter endt barsel.

Det er vigtigt for mig som kiropraktor, at holde mig opdateret i den nyeste forskning og viden inden for sygdom i bevægeapparatet. Jeg deltager derfor løbende i efteruddannelse indenfor diagnostik og behandling.

I klinikken ser jeg patienter i alle aldre - også babyer/børn. Jeg lægger stor vægt på en grundig samtale og undersøgelse før jeg i samarbejde med patienten/forældre planlægger et behandlingsforløb. En behandling ved mig, kan indeholde bløddelsbehandling, mobilisering, manipulation og Dry Needling Akupunktur samt instruktion i relevante øvelser.

Jeg er medlem af Dansk Kiropraktor Forening og Dansk Selskab for Kiropraktik.

I fritiden er jeg sammen med min lille familie og er aktiv med løb, styrketræning og yoga. Tidligere har jeg spillet meget volleyball. Derudover elsker jeg at strikke, bage og synge fællessang.

Vi glæder os til at tage imod dig.

 

Ring 4216 3408.

Samarbejdspartnere:

Zoneterapeut Carolina Puck www.carolinapuck.dk

Langeskov fysioterapi www.fys-langeskov.dk

Massør Pia Hansen www.mogv.dk

Massør Jesper Cordt www.langeskovkropspleje.dk

Massør Kasper Christiansen https://langeskov-massage.dk/