Børn og gravide

En graviditet stiller store krav til kroppen. I løbet af graviditeten sker der en lang række ændringer med bl.a. bækkenet. Som følge deraf kan der opstå bækkenløsning men også andre gener længere oppe i ryggen. Bækkenløsning kan præsentere sig både foran ved symfysen/skambenet og bagpå ved bækkenledene og kan variere meget i smerteintensitet.

Er du i tvivl, om manuel behandling kan hjælpe dig så ring til mig og lad mig høre om din situation.

Børn

Uanset om et barn er født ved kejsersnit eller vaginalt, er det en udfordrende tur for spædbarnet. For nogle børn betyder det, at der er nogle symptomer i bevægeapparatet, som gør, at de fx:

  • ikke kan sove så godt/sover uroligt
  • helst vil have hovedet til den ene side
  • græder utrøsteligt i flere timer dagligt
  • kun vil vende sig til den ene side
  • kun vil spise ved det ene bryst

Symptomerne behøver ikke være tilstede fra fødslen, men kan komme senere i det lille barns liv.

Lidt større børn kan opleve besvær med udvikling af både finmotorik og grovmotorik.

Behandling af spædbørn og børn generelt er tilpasset barnets størrelse. Således er det en meget blid behandling, og ikke til at sammenligne med den behandling voksne får.

Lidt større børn kan sagtens trives på trods af udfordringer med ryg/nakke eller arm/ben. De finder andre muligheder for at opnå den ønskede bevægelse. Nogle børn deltager ikke ret meget i leg, men vil hellere kigge på uden at fortælle om smerter.

Har dit børn svært ved at koncentrere sig, modtage informationer, sidde stille, bevæger arme og ben på den ene side mindre end den anden, balanceproblemer, svært ved at sove?

Patienthistorier:
4 måneder gammel glad dreng, som kun sover i armen på sine forældre. Han vågner efter få minutter når han puttes. Allerede efter første behandling sover han selv. Han fik 4 behandlinger i alt og sover nu den dejligste søvn i sin barnevogn.

Besøg i mødregruppen ganske gratis
Jeg kommer gerne ud til mødregrupper og giver lidt gode råd og fif. Både for mor og barn. Interesseret? Ring 4216 3408.

Ring til mig og lad mig høre om dit barns symptomer, hvis du er i tvivl, om hvorvidt jeg kan hjælpe.